Szín&Stílus kiscsoportos workshop

Szeretnél egy igazi nőies programban részt venni? Szívesen inspirálódnál abból, hogy hogyan működik a szín- és stílustanácsadás másokon? Esetleg barátnőiddel kerestek egy lélekemelő, kikapcsolódást jelentő, közös programot?

Akkor Neked a szín és stílus workshop lesz a kedvenced!

Lássuk, miről szól ez a szolgáltatás?

Rövid színelméleti bevezetés után minden résztvevőnek, színkendők segítségével egyénileg határozzuk meg az évszaktípusát. Egy ilyen színtanácsadás eredményeként Te is látni fogod, melyek azok a színárnyalatok, melyeket viselve arcod természetes ragyogást kap, és ezáltal megjelenésed harmóniát és szimpátiát közvetít a külvilág felé. Beszélünk a színpárosításokról, de kitérünk a legelőnyösebb haj- és sminkszíneidre is!

Színelemzésről bővebben ITT olvashatsz!

A workshop további részében a résztvevők testalkatát elemezzük (ne aggódj, nem centiben vagy kilókban mérjük a szépséget! :), és mindenkinek személyre szóló stílustanácsokat adok! Részletesen átbeszéljük, melyek azok a testrészek, melyeket mindenképpen hangsúlyozz, és melyek azok, amelyeket ügyesen elrejthetsz. Szót ejtünk a legelőnyösebb mintákról, anyagokról, és a megfelelő kiegészítők kiválasztásáról is. Az elméletben szerzett információkat a helyszínen gyakorolni is lehetőséged lesz: a szalonban elérhető ruhákkal tét nélkül próbálhatsz fel egy-egy, Tőled akár merőben szokatlan színt, szabásvonalat fazont!

Testalkatelemzésről, stílustanácsadásról bővebben ITT olvashatsz!

Nagyon fontos, hogy egy stílustanácsadás során nem megváltoztatlak, hanem „csak” megmutatom ki is vagy (lehetsz) valójában!

Mit nyerhetsz vele?

  • SZEMÉLYRE SZABOTT FIGYELMET – A csoportok létszáma maximalizált (3 fő), ezzel garantálom, hogy minden résztvevőre elegendő személyes időt fordíthatunk, az összes felmerülő kérdést megbeszélhetünk.
  • ÉLETRE SZÓLÓ TUDÁST – A workshop során megszerzett tudás segítségedre lesz abban, hogy egy új szemüvegen keresztül nézd át gardróbod tartalmát! Magad is pontosan látni fogod, hogy egy-egy, már régóta a szekrény mélyén lapuló darabbal mi lehet a baj, miért nem hordtad eddig őket! Képes leszel azt is felismerni, ha egy ruhád éltre keltése csak némi átalakítást igényel a saját testalkatodhoz illeszkedően!
  • NYOMTATOTT MUNKAFÜZETET – A workshop részeként minden résztvevőnek nyomtatott munkafüzetet biztosítok! A konzultáció során kapott tanácsokat egy, ábrákkal illusztrált munkafüzetben rögzítheted, így később is visszakeresheted!
  • DIGITÁLIS SZÍN- ÉS RÚZSPALETTÁT – A workshop után minden résztvevőnek átküldök egy színtípusának megfelelő digitális szín- és rúzspalettát, amely segítségül szolgál a későbbiekben a ruha- és sminktermékek vásárlásánál.
  • ÁRGARANCIÁT A SZÍNELEMZÉSRE – Ha nálam voltál tanácsadáson, de nem érzed hónapok múlva sem a színeid, akkor térítésmentesen lehetőséget biztosítok egy újrakendőzésre.

Tartasz attól, hogy többen leszünk?

A csoportos workshopok nagyon kellemes, oldott hangulatban zajlanak! Fontos tudnod, hogy ilyenkor hasonló problémákkal küzdő hölgyek jönnek el hozzám, ezért nem fogod kívülállónak érezni magad! Nagyon gyakran közös kérdések merülnek fel, de azáltal, hogy többen vagytok, esetleg mások tehetik fel azokat a kérdéseket, amelyek Neked ott nem jutnak az eszedbe (vagy nem mered megkérdezni).

Egy-egy ilyen csoportos találkozó nagyon sokat lendíthet azon is, hogy másképpen tekints a saját testedre, hiszen meg fogod látni: senki nem tökéletes – de nem is kell annak lennie, hogy szép legyen! Sokakban éppen az hoz felismeréseket, hogy hölgytársain láthatja, milyen jelentős változást érhetünk el akár egy-két centi különbséggel (pl. egy szoknyahossznál)!

A kiscsoportos workshop-ok kifejezett előnye, hogy többféle szín- illetve testalkat típussal találkozhatunk, amelynek köszönhetően még érzékelhetőbbé válnak a különböző típusok közötti különbözőségek! Egy ilyen tapasztalatszerzés rengeteget segít a tanulásban, az egyéni tanácsok (későbbi) gyakorlati hasznosíthatóságában!

Ha mindezek ellenére úgy érzed, Te túl félénk, szégyellős személyiség vagy egy ilyen típusú közös konzultációhoz, vagy esetleg szeretnéd, hogy fókuszáltan csak Rád figyeljek, akkor válaszd inkább az egyéni tanácsadást.

CSAPJ LE A HELYRE MIELŐBB!

A helyek száma limitált, ezért kérlek, vedd figyelembe, hogy a foglalás a jelentkezések sorrendjében történik!

A workshop időtartama: kb. 4 óra
Részvételi díj: 30.000 Ft/fő
Helyszín: Debrecen, Párizsi Udvar (Hunyadi János utca 22. 2/19.)
A workshop 3 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre!

A szolgáltatásom Debrecenben érhető el, de igény szerint zártkörű, privát szervezésű workshop-ot is tartok (min. 3-5 fő részvételével).
Erre vonatkozó igényedet kérlek, a jelentkezési űrlapban jelezd!

Legközelebbi workshop időpontok:

2022. február 11. péntek 9:30

2022. február 12. szombat 9:30 (BETELT)

2022. február 25. péntek 9:30 (BETELT)

2022. március 4. péntek 9:30 

2022. március 11. péntek 9:30 

Érdekel

Megjegyzés: A színelemzés miatt fontos, hogy a természetes adottságaid minél jobban láthatóak legyenek, ezért a workshop-ra lehetőség szerint smink nélkül érkezz (vagy le tudod mosni a helyszínen is – lemosót biztosítok)!

COVID tájékoztatás: Amennyiben a workshop-ot az aktuális vírushelyzet miatt nem tudjuk megtartani, a foglalt helyet egy új, közösen kiválasztott, későbbi időpontra átfoglalhatod vagy igény esetén a befizetett összeget visszakérheted.