Nem is gondolnánk, pedig sokan vagyunk, akiknek a szekrényében ott lapul pár érintetlen, esetleg még címkézett ruhadarab. Jártál már Te is úgy, hogy egy megvásárolt új ruhadarabot hazaérve ismét felpróbáltál, és azt láttad mégsem az igazi és semmihez sem passzol? Esetleg már a “vásárlás” szótól is rosszul vagy, annyira nehezen tudsz dönteni a kinézett darabok között, és csak halmozod feleslegesen az új darabokat, nem kevés pénzt dobva ki ezzel az ablakon? Egy közös vásárlás során a tudatos vásárlás alapszabályaira tanítalak meg, hogy a jövőben csakis jól átgondolt, változatosan kihasználható darabokat szerezz be és ne legyen többet kudarcélményed.

A közös vásárlás előtt felmérem az igényeidet, a személyes profilodat, és feltérképezem azokat az üzleteket, ahol a Te színednek, testalkatodnak, személyiségednek és a pénztárcádnak megfelelő ruhadarabok elérhetők, így a közös beszerzés során már célirányosan haladunk. Igényeid szerint a vásárlás során én válogatok, mindig több alternatívát mutatok, de fontos, hogy a vásárlás során nem fogok Rád erőltetni olyan stílust, ami nem Te vagy. Kizárólag Te döntesz arról, melyiket vásárlod meg. Minden szóba jöhető darabot átgondolunk, figyelembe vesszük, mi hiányzik a gardróbodból, amelyekkel jól kiegészíthetők, kombinálhatók a meglévő darabjaid. Folyamatosan átbeszéljük, mi miért előnyös. A ruhatár-frissítés során alapszabály, hogy nem „egyszerhordós” darabokat veszünk, hanem – mind időben, mind élethelyzetek szerint – maximálisan kihasználható darabokat.

Ma már nem számít luxusnak vagy különlegességnek, ha az ember stylist segítségét kéri egy új életszakasz kezdetén vagy évszakváltáskor. Egy megújulás mindig friss energiával tölt fel, amely az életed minden területére kihat, és egy stílustanácsadó segítségével – mentesülve a frusztrációktól – végre kikapcsolódás is lehet a vásárlás.

FIGYELEM! A közös vásárlás – a gardróbrendezéshez hasonlóan – egy kiegészítő szolgáltatás! Igazán hatékony akkor lehet, ha minden szempontból megfelel a Te hiteles és természetes adottságaidat kiemelő egyéni stílusodnak, elvárásaidnak, vagyis tökéletesen illeszkedik Hozzád. Ehhez azonban az kell, hogy tisztában legyünk színcsoportoddal és a testalkattípusoddal, ismerjük a gardróbod tartalmát, hiszen ezek adják meg számunkra a rendezési, szelektálási szempontokat. Ezek elemzéséhez ajánlom figyelmedbe a szín- és stílustanácsadás, illetve gardróbrendező szolgáltatásaimat!
Érdekel