Talán ismerős a szituáció, hogy minden reggel tanácstalanul állsz a szekrényed előtt és fogalmad sincs, mit vegyél fel..hosszú percek után végre kiválasztasz egy darabot, de valahogy mindig ugyanazokhoz a ruháidhoz nyúlsz. Tele van a gardróbod szebbnél szebb darabokkal, de mégsincs egy „rongyod” sem és nem tudod, melyiket hogyan hord, mit mivel kombinálj. Az egész napodat meghatározhatja, milyen minőségben indul a reggeled, és ebben egy kritikus tényező lehet, milyen az aznapi outfit-ed. Ha gyakran érzed tanácstalannak magad a ruhásszekrényed előtt állva, a gardróbszolgáltatás lehet segítségedre.

A gardróbrendezés során a meglévő ruhatáradat vesszük górcső alá. A rendszerezés során kettős elvet követünk: a szekrényed teljes tartalmát egyenként elemezve összegyűjtjük a Számodra előnyös, jó állapotú, megfelelő méretű és időtálló, stílusos darabokat, amelyek Hozzád és életviteledhez jól illeszkednek. Ugyanakkor kiszelektálunk minden olyan régi, egyéniségedhez nem passzoló, gyakran elavult, vagy rossz állapotú holmit, amelyek már csak a helyet foglalják a szekrényedben. A válogatás során megtanulod, milyen elemekből áll a Te alapruhatárad, amely figyelembe veszi egyéni igényeidet. Összegyűjtjük, milyen ruhadarabokra, kiegészítőkre van szükséged ahhoz, hogy magad is tudj jobban variálható szetteket alkotni.

Külső szemmel ránézve segíthetek abban, hogyan állíthatunk össze a meglévő ruháidból új szetteket, felfrissítve ezzel öltözködésedet. Megtervezzük az életstílusodhoz, munkádhoz, mindennapjaidhoz legjobban passzoló outfit-eket, lefényképezve összeállíthatunk egy „outfit súgót”, amely segítségedre lehet a későbbi elakadás során.

A végeredmény egy letisztult, átláthatóbb és könnyebben kezelhető, a Te egyéni stílusodat tükröző ruhatár, amellyel nem okoz többet fejtörést a reggeli öltözködés, hiszen kizárólag Hozzád illeszkedő, Általad is örömmel viselt darabokat tartalmaz.

Tapasztalatom szerint, igazi kincsek rejtőznek a ruhásszekrényekben, amelyek csak arra várnak, hogy valaki felfedezze őket. A gardróbrendezés során a meglévő darabjaiból hozzuk ki a legtöbbet. Egy stílustanácsadó segítségével rendszerezett gardrób, évekre elegendő muníciót adhat az öltözködéshez! Ráadásként a gardróbrendezés pozitív mellékterméke, hogy ez a rendszerezés felszabadítóan hat a pszichére és a lélekre!

FIGYELEM! A gardróbrendezés egy kiegészítő szolgáltatás, amely segít a stílusos darabok kiválogatásában. Igazán hatékony csak akkor lehet, ha tisztában vagy a színcsoportoddal és a testalkattípusoddal, ezért ezt a szolgáltatást önállóan nem javaslom! Ismernünk kell, milyen színek állnak jól, és milyen szabásvonalak előnyösek Számodra, hiszen ezek adják meg a rendezési, szelektálási szempontokat. Ezek meghatározásához ajánlom figyelmedbe a szín- és stílustanácsadás szolgáltatásaimat!
Érdekel