A színek és formák világa mindig közel állt hozzám, művészet tagozatos diákként egészen kamaszkoromig intenzíven foglalkoztam ezzel a területtel. Magas fokú kreativitásomat és rajz-érzékemet számos sikerélmény igazolta. Végül a művészet iránti szenvedélyem inkább hobbiként maradt jelen az életemben, és az egyetemet közgazdászként végeztem el. 2004-ben a piackutatási szakma területén kezdtem dolgozni, és a több mint 15 éves szakmai múlttal jelentős tapasztalatot szereztem a marketing és üzleti értékesítés területein is, így gyakorlatilag „élőben” tapasztalhattam meg a megjelenés sikerre gyakorolt erőteljes hatását.

A szín- és stílustanácsadással néhány éve találkoztam először és azonnal tudtam, EZ AZ, amit az életben keresek. Egy személyes élményt, egy tanácsadáson való részvételt követően egyértelművé vált számomra: minden vágyam, hogy másokat is ráébresszek a bennük rejlő egyéniségre és szépségre, a megjelenésben lakozó lehetőségekre. Megtapasztalhattam a tanácsadás emberre és lélekre gyakorolt pozitív hatását, és azt éreztem, ezt az élményt és érzést szeretném másokkal is megosztani.

Ezért 2019-ben elvégeztem Fehér Tünde stílustanácsadó képzését, megismerve e terület elméleti és gyakorlati hátterét. 2021-ben tovább mélyítve megszerzett tudásomat részt vettem a YURKOV Stílustanácsadó Szalon képzésén, ahol Kovács Orsolya nemzetközi stílusszakértő segítségével lehetőségem nyílt a stílus, a lélek és a divat összefüggéseinek mélyebb szintű megértésére, a kreatív, inspiráló tanácsadói munka gyakorlati elsajátítására.

A kendőzetlen igazsághoz hozzátartozik, hogy az önelfogadásig hosszú út vezetett számomra, és tapasztalatból tudom, milyen „kemény meló” ez a harc. Ugyanakkor hatalmas lépést jelentett a tanácsadáson való részvétel, ezért erős bennem a vágy, hogy a stílustanácsadáson keresztül másokat is segíthessek saját útjukon.

A személyi stílustanácsadás egy segítő szakma, amely szoros kapcsolatban áll a pszichológiával, ilyen módon egy bensőséges munkafolyamat.

Meggyőződésem, hogy jelentősen támogatja az önbecsülés épülését, amely által az egyén magabiztosabbnak érzi magát, és ez pozitívan hat élete minden területére.

Az előnyös megjelenés nem varázslat, hanem tudatos odafigyelés, gyakorlás és motiváció eredménye. Célom, hogy ezt az életre szóló tudást és tapasztalást minél több embernek átadhassam.

Helyileg Debrecenben találtok meg, de szolgáltatásaim – igény szerint –a város közelebbi és távolabbi vonzáskörzetében is elérhetők.