Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy egyes színek viselése esetén sápadtabbnak, szürkének tűnsz, és elveszíti arcod természetes ragyogását. Előfordulhat, hogy szebbnél szebb színes ruhák vannak a gardróbodban, de viselésük esetén mégse érzed igazán jól magad, ezért újra meg újra ugyanazokhoz a darabokhoz nyúlsz. Vagy éppen fordítva: csak egy árnyalat lelhető fel a szekrényedben, és már unalmasnak találod mindig ugyanazokat a színeket hordani.

Ha ezek a problémák időről-időre Nálad is felmerülnek, hasznos lehet egy színtanácsadás, amelynek során a természetes adottságaid (bőrtónus, szemszín, hajszín) segítségével határozzuk meg a Számodra legelőnyösebb árnyalatokat a színek színezettsége, telítettsége és világossága alapján. A konzultáció után ismerni fogod, hogy melyik az az 5-10 szín, amelyeket bármikor bárhova felvehetsz, és melyek azok, amelyeket érdemes kerülnöd. Ötletet adok arra, hogyan kombináld a színpalettád árnyalatait és melyik színnel, színpárosítással milyen hatást tudsz elérni.

A színtanácsadás eredményeként meghatározásra kerülnek azok a színárnyalatok, melyeket viselve arcod természetes ragyogást kap, és ezáltal megjelenésed harmóniát és szimpátiát közvetít a külvilág felé.

A színtanácsadás során több mint 100 színkendővel állapítjuk meg saját fő-és al évszaktípusodat, és megismerjük ezek jellemzőit.

Az elemzés segít nemcsak a megfelelő színű ruhadarabok, de az ékszerek, kiegészítők, vagy akár a smink és hajszín kiválasztásában is. Inspirációs képek segítségével átbeszéljük, milyen anyag-, mintaválasztás, milyen ékszerek, táska, cipő teszi megjelenésedet még harmonikusabbá. Elmagyarázom az alapvető színhasználati szabályokat, hogy megfelelő módon tudd kombinálni egymással a Hozzád passzoló színeket.

A számunkra előnyös színek csodálatos hatással vannak ránk, és ezt a hatást az évszak-elemzés során szerzett ismeretek segítségével tudatosan befolyásolhatod pozitív irányba, amely aztán életed minden területére hatással lehet. Ha egyszer ráérzel a színeid adta lehetőségekre, egy új világ tárul eléd. Olyan apróbb, de az összképet jelentősen befolyásoló dolgokra leszel figyelmes, amelyek azelőtt elkerülték a figyelmedet, és ezentúl jobban ügyelve a részletekre, napról napra fejleszted színérzékedet.

A színtanácsadás abban is segít, hogy a megszerzett ismeretekkel tudatos vásárló váljon Belőled időt és pénzt takarítva meg, hiszen nem bolyongsz többé céltalanul az üzletekben, és csak a Számodra előnyös ruhadarabokat emeled le a boltok polcairól. Végeredményként idővel ruhatárad kiegyensúlyozottabb, átláthatóbb, és az egyéni stílusoddal harmonizáló lesz.

Érdekel

Nem szeretnél egyedül érkezni? A színtanácsadás szolgáltatás a “páros tanácsadás” formájában barátnőddel vagy Szeretteddel (pl. anya-lánya párosként) is igénybe vehető! Erre vonatkozó igényedet kérlek, a jelentkezési űrlapon jelöld meg!