Genetikai adottságink révén testünk felépítése erőteljesen meghatározza, milyen szabásvonalak, milyen ruhadarabok előnyösek számunkra, de sok esetben még a viselhető mintázatokat, vagy a nadrágok, szoknyák hosszúságát is befolyásolhatják. Ha nem igazán találod a Számodra megfelelő darabokat, hasznos lehet egy testalkatelemzéssel egybekötött stílustanácsadáson részt venned, amely segíthet eloszlatni a testalkatoddal kapcsolatos bizonytalanságokat.

Az elemzés célja, hogy meghatározzuk, melyek azok a ruhadarabok, amelyek a Te testi adottságaidat figyelembe véve a legideálisabbak, amelyek harmonikus, arányos, nőies külsőt kölcsönöznek Neked.

Felmérjük tested arányait, vízszintes és függőleges vonalak mentén vizsgáljuk meg az alakodat. Részletesen átbeszéljük, melyek tested előnyös részei, mit emelj ki Magadon, és melyeket szükséges – egy kis tudatos figyelemeltereléssel – korrigálni, hogy végeredményként magabiztosnak mutatkozhass a mindennapokban.

A tanácsadás után ismerni fogod testalkattípusodat, tisztában leszel a Számodra legideálisabb fazonokkal, szabásvonalakkal, anyagokkal, szoknya- és ruhahosszúsággal. Praktikus ötleteket osztok meg, hogy milyen kiegészítőket (pl. ékszereket, táskákat) javasolt viselned. Olyan gyakorlati útmutatót kapsz, amelynek segítségével a jövőbeli vásárlások során már tudatosan tekinthetsz az üzletekben kínált ruhadarabokra, és objektív szemmel tudsz dönteni arról, hogy a kinézett ruhadarab valóban megfelelő-e Számodra. A megszerzett tudás birtokában tudatosabban és egyúttal kritikusabban tekinthetsz egy-egy ruhadarabra. Nem mellékesen pénztárcádat, sőt környezetedet is kíméled vele, hiszen nem vásárolgatsz, halmozol többé feleslegesen, hosszútávon több szempontból optimalizálhatod ruhatáradat.

Érdekel

Nem szeretnél egyedül érkezni? A testalkatelemzés szolgáltatás “páros tanácsadás” formájában barátnőddel vagy Szeretteddel (pl. anya-lánya párosként) is igénybe vehető! Erre vonatkozó igényedet kérlek, a jelentkezési űrlapon jelöld meg!